Online rendelés 24/7 - Budapesten kiszállítás nettó 10.000 Ft felett INGYENES

DIGIT [all]

Szolgáltatásaink

Digitális Archiválás

A feljegyzések, dokumentumok, tervek, térképek és fényképek tárolása része lehet ma minden üzleti vállalkozásnak. Azonban a hely, amit a tárolásukra szánunk hihetetlenül drága lesz és ráadásul a hely egy idővel el fog fogyni, ha a hagyományos módon kívánjuk megőrizni iratainkat. A környezeti szempontokat is figyelembe véve sem igen érdemes felhalmozni ezt a hatalmas papírtömeget. Mivel a papír idővel elhasználódhat, vagy megsemmisülhet. Ezért hoztuk létre cégünk legdinamikusabban fejlődő profilját, az digitális archiválást. Ma már egyre több vállalkozás működik „papírmentes irodaként”.
Cégünk vállalja fekete-fehér és színes dokumentumoknak, iratoknak a szkennelését, azok adat- feldolgozását. Képesek vagyunk bármekkora tervrajz, térkép archiválására is. Az optikai karakter felismerés az utóbbi időben rengeteget fejlődött, aminek következtében szkenneléseink OCR környezetben akár a 90 %-os felismerést is lehetővé tesznek …. A szövegfelismert iratokat PDF formátumba vagy egyéb irodai szoftverek fájl- típusaiba is eltudjuk menteni (doc,rtf,txt). Képek archiválása kérhető: PDF, TIFF vagy JPG formátumban is.
Sajnos az elektronikus archiválás nagy ellensége az idő-igényesség, mivel számos esetben számtalan dokumentumot kell be- scannelni egyszerre. De, profi csapatunk megbízható és professzionális gépekkel dolgozik, így csökkentve ezt az időigényes feladatoknak időintervallumát !

Árajánlatért kérjük keresse munkatársainkat elérhetőségeink egyikén, köszönjük!