Online rendelés 24/7 - Budapesten kiszállítás nettó 10.000 Ft felett INGYENES

DIGIT [all]

Szolgáltatásaink

1997-ben a jelenlegi vállalkozásunkban dolgozó munkatársaink már részt vettek egy akkor még újdonságnak számító szolgáltatás közvetlen megvalósításában, mely elsőként nyújtott olyan nyomtatási megoldásokat Magyarországon, melyeknek a középpontjában az azonnali (direct) printing filozófia valósulhatott meg. Már akkor kialakult a mai Print Shop-ok fő tevékenységi körének alapjait meghatározó működési mechanizmus:
- fekete-fehér, színes nyomtatási technika és kultúra,
- a nagy formátumú nyomtatások széles skálája,
- valamint a lézer-digitális és tinta-sugaras nyomtatások különféle egyedi alkalmazása.

Így, mi lehettünk ennek a szolgáltatásnak az első hazai megvalósítói! Az akkor elsőként bevezetésre kerülő szolgáltatási filozófia mit sem változott az azóta eltelt közel 20 év alatt, azaz a különböző adathordozókon átadott adat-állományoknak a tetszőleges példányszámban történő azonnali közvetlen kinyomtatása. A perszonalizált igények maradéktalan kielégítése volt akkor és most is a legfőbb szempont egy ilyen szolgáltatással szemben. Továbbá az így eltárolt dokumentumoknak, bármikor tetszőleges példányban történő ismételt újranyomtatásának a lehetősége is megvalósulhatott! Az azóta eltelt idő kapcsán a gépeink nyomtatási sebessége, a digitális technika adta gyorsaság és az INTERNET – világa az ami az 1997-ben elindított első budapesti Print Shopban még nem lehetett jelen. Szolgáltatásaink egyik vertikuma az a megfogalmazás mely azt jelzi, hogy vállalkozásunk kész bármikor az iroda-, mérnöki- és egyéb nyomdaipari szolgáltatások terén maradandót alkotni. De, mi inkább a cég (Hi Res digit-all) logójában szereplő jelzőket ill. főtevékenységeink megjelölését tekintjük mérvadónak és irányt mutatónak.

SCAN – PRINT – COPY ARCHIVÁLÁS – NYOMTATÁS – MÁSOLÁS

A nyomtatási lehetőségeink szinte korlátlanok. Nem csak az irodai nyomtatás területén mozgunk otthonosam hanem a mérnöki szolgáltatások terén jelentkező printing ill. plottolási igényeket is maradéktalanul ki tudjuk elégíteni. Nagy teljesítményű Konica Minolta digitális nyomdagépeinkkel képesek vagyunk több 10 ezer példányban nyomtatni. A különböző méretű szabványos és nem szabványos nyomtatási dokumentumok megjelenítése sem jelenthet akadályt a számunkra. A professzionális széles formátumú nyomtatóinkkal képesek vagyunk mind beltérre, mind kűltérre is egyaránt printelni. A tintasugaras nyomtatások világában az EPSON gyártó berendezéseit preferáljuk és alkalmazzuk, valamint ECO Solvent technológiában ROLAND csúcsgategóriás gépeket. A vállalkozásunk a mérnöki szolgáltatásainak terén viszont hű maradt ezen tevékenységet egy világszabadalmával megvalósító xeroszáláshoz, mely a fenti tevékenységet XEROX berendezéssel oldja meg. Vevőink igen magas nyomtatási igényeiknek maradéktalan kielégítése érdekében, mi minden esetben csak eredeti festékkel, tintával és eredeti nyomathordozókkal dolgozunk. Ezen fenti tények alapján a hozzánk betérő ügyfeleink megtalálják a fekete-fehér és színes digitális nyomtatás mellett, a professzionális tintasugaras HD nyomtatásokat épp úgy, mint az LFP technikán alapuló beltéri és kültési nyomtatásokat is. A mérnöki nyomtatások terén talán már csak a mi vállalkozásunk foglalkozik mérnöki nyomtatással pausz alapanyagra!

A standard szolgáltatások mellett, mindig tudunk szolgálni néhány újdonsággal is…..

Jelenleg már megvalósult és jelenleg már jól működik a szita filmre történő fehér-fekete és színes professzionális nyomtatásnak a lehetősége. Ugyan akkor nem véletlen, hogy a logonkban szerepeltetett szócska, mivel ebben a tevékenységi körben minden bizonnyal mind a mai napig piac vezetők vagyunk. Hiszen évente több 100 ezer irodai dokumentumot archíválunk, de nem ritka a több száz szelvényes FF és színes térképeknek és tervrajzoknak a szkennelése sem. A csúcs technológiát képviselő berendezéseinkkel magas megbízhatósággal és nagy sebességgel vagyunk képesek a fenti dokumentumokat mind FF és mind színes módon szkennelni (archíválni). Nekünk a régi több mint 50 éves dokumentumok vagy éppen a sérült és hiányos rajzok vagy térképek archíválása sem jelenthet akadályt!

Összegezve:
az irodai szolgáltatásaink széles spektruma azoknak szól akik a biztonságos és a teljes körű szolgáltatásokat igénylik. A perszonalizáció azaz a testre szabottság minden esetben alapvető elvárás velünk szemben. A mérnöki szolgáltatások terén pedig álljon itt egy olyan adat, mellyel nagyon kevés vállalkozás rendelkezhet ma. A jelenlegi gazdasági válságot megelőző időkben, több mint 25 mérnöki tervező iroda/stúdió dolgoztatott velünk. Ezek a jól ismert irodák szolgáltatásaink minőségével, színvonalával és legfőbb képen árainkkal igen meglehettek elégedve, mert egyetlen egy cég közülük sem hagyta itt a vállalkozásunkat. Sőt a válság kezdetéig, mind a VIP –s ügyfeleink oszlopos tagjai voltak!

Árajánlatért kérjük keresse munkatársainkat elérhetőségeink egyikén, köszönjük!