Online rendelés 24/7 - Budapesten kiszállítás nettó 10.000 Ft felett INGYENES

DIGIT [all]

Szolgáltatásaink

A mai digitalizált világban, ha háttérbe is szorult a „klasszikus” értelemben vett másolási tevékenység (copy) azért kijelenthető az, hogy ezen szolgáltatás terén sincs szégyenkezni valónk!
Épp úgy másolunk „mindenre-mindent” mint ahogy nyomtatunk is.

A színes írásvetítő fólián át, bármikor képesek vagyunk akár kartonra is másolni fényképeket, vagy extra méretű színes térképeket sokszorosítani. Ügyfeleink ebben a szolgáltatási szegmensben is megtalálhatják az innovatív technológiák alkalmazása mellett a rendelkezésre állás (HOT Line: 06-30-760-18-79), valamint a rövid határidők, a megbízhatóság és a rugalmasság jelzők tényszerű jelenlétét is.

Összegezve:
bármilyen típusú üzleti dokumentumhoz képesek vagyunk ügyfeleink igényeinek megfelelő fénymásolási (copy) szolgáltatásokat nyújtani. Teret adunk az un. önkiszolgáló tevékenység elvégzéséhez is a fekete-fehér relációban.

Az árképzésünk a hagyományos és a mások által is gyakran alkalmazott sávos volumentől függő jellemzőkkel bír. Az általunk képviselt hármas jelszó, mely az üzleti vállalkozásunk értékeit is képviseli és mint a legfontosabb célkitűzést próbálja megvalósítani tevékenységeink során, nem más mint a: TMK (Teljesítmény, Minőség, Költséghatékonyság)

Árajánlatért kérjük keresse munkatársainkat elérhetőségeink egyikén, köszönjük!