Ügyfelek kiszolgálása KIZÁRÓLAG ONLINE formában történik, utcáról ZÁRVA vagyunk ! - Customer Services is Exclusively ONLINE !

DIGIT [all]

Szolgáltatásaink

A Hi Res digit-all printshop mind az elektronikus formátumokból és mind az eredeti példányokból készített dokumentációkból kiváló minőségű befejező szolgáltatásokat nyújt. A komplexitástól vezérelve itt megtalálhatók az egyéb nyomdaipari szolgáltatások széles skálája úgy mint: kötészet, spirálozás, hajtogatás, tűzés, bígelés, vágás, lyukasztás,laminálás stb. Ezen a téren is garantálni tudjuk a rövid határidők biztonságát! Megbízhatóság jellemez bennünket a kezdetektől a befejezésig. Mérnöki szolgáltatásaink kiegészítő tevékenysége az elkészített dokumentumok (másolt vagy nyomtatott) összeállítása, rendezése, címkézése, összehordása és befejezésül azok iratrendezőkbe vagy bármilyen mappába történő behelyezése.

Összegezve:
Nem lehet olyan kiegészítő tevékenységet kérni tőlünk amit ne tudnánk megbízóink számára megelégedésükkel fel- ill bevállalni. Ha, kell akkor speciális alvállalkozóinkat is bevonjuk a munka elvégzésébe. Nem, lenne teljes körű a szolgáltatásaink széles palettája, ha nem foglalkoznánk pólónyomással, ajándéktárgyak készítésével vagy ha üzletünkben nem csinálnánk névjegykártyát vagy egyedi naptárakat. Így nincs abban semmi meglepő,ha a hozzánk betérő ügyfél akár CD, DVD nyomtatással is találkozik. Mi még a fax küldés és fogadás dilemmáját is megoldjuk. A full-service elvét követve befejezésként a megbízható házhoz szállítást is kínáljuk ügyfeleinknek!

Pénzügyi elszámolási rendszerünk lehetővé teszi, hogy VIP ügyfeleink esetén a havi összesített fix áras garantált elszámolási módozatot alkalmazzuk esetükben.

Árajánlatért kérjük keresse munkatársainkat elérhetőségeink egyikén, köszönjük!